Ønsker du hjelp til å komme i gang med en sunnere livsstil? Eller støtte på vei?

Jeg er glad for å støtte deg på veien mot en hverdag med mer glede, overskudd, harmoni og ro. Les mer under/ta kontakt.

Hjertelig velkommen! 

Jeg er glad at du ønsker en hverdag med mer energi, glede og overskudd.

Jeg vet av egen erfaring at det ikke alltid er lett å ta sunnere valg i hverdagen. Tiden strekker ofte ikke til, kanskje man møter motstand hos sine nærmeste eller rett og slett ikke vet hvordan å komme i gang/motivere seg på veien. Målet er ikke å være perfekt, men å prøve, finne ut hva som fungerer for DEG, feile, prøve igjen... og forhåpentligvis lære litt på vei:)

Jeg vil gjerne hjelpe deg om du trenger det lille ekstra for å komme i gang/forbli på vei og kan tilby deg følgende veiledningstema:

- hvordan kutte ut rafinert sukker, gluten, melk, tilsetningsstoffer m.m. (hva trigger oss som mennesker og hvorfor, sukkeravhengighet, byttetips m.m.)

- hvordan implementere mer rå mat i ditt kosthold (eller gå for full rå om du vil det)

- anti-inflamatorisk kosthold som kan brukes ved både forebygging og behandling av f.eks. autoimunne sykdommer (hva fremmer og hemmer inflamasjon i kroppen, byttetips)

- matkombinering (hvilke matvarene passer godt sammen, hvordan sette sammen en rett og eliminere fordøyelsesplager osv.)

- lekk tarm, SIBO, irritabel tarm (hvordan skapes og oppretteholdes disse og hva kan du gjøre for å bli bedre)

- innføring i baseingredienser, kjøkkenverktøy og basis kunnskap ved vegansk rå kost (enkle frokost, lunsj, middag oppskrifter, byttetricks, tilskudd, søvn, god egenomsorg osv.)

Jeg har mangeårig egen erfaring og ønsker at du lykkes og at du lærer det du trenger for å komme i gang/oppretteholde sunn livsstil. Derfor er min veiledning praktiskrettet - du skal lukte, smake, ta på, prøve og feile:) Og sammen skal vi forhåpentligvis lykkes i å hjelpe deg til å oppnå dine mål! Jeg benytter meg av min erfaring innenfor ernæring, yoga, mindfullness, natur og friluftsliv m.m. og jeg veileder gjerne hele familier (er en småbarnsmor selv:). 

Veiledning kan foregå hjemme hos deg/på din favorit kafebar/hjemme hos oss. Pris er 350kr/timen (60 min) og jeg tilbyr 100% refusjon dersom du ikke er fornøyd.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale/bestilling. Jeg gleder meg til å høre fra deg!