Her kommer referanser fra tidligere bestillinger:

“Naturligvis Telemark leverer fantastiske retter som passer til alle anledninger. Sunt, godt og vakkert. Anbefales på det sterkeste.” (ei kvinne, 32 år, om catering bestilling - brownies, chips, knekkebrød, ost)

"Nydeleg, interessant og vakker mat på catering til lunsjbord for ca. 60 folk. Ekstra fint at all maten kom på miljøvennlig emballasje" (ei kvinne, 34 år, om catering bestilling) 

,,Det var fantastiske juice vi har fått. Veldig inspirerende. Når det gjaldt knekkkebrød og ost, så var de super gode:),, (ei kvinne, 40 år, om jus, knekkebrød og ost)

,,Brownie var jo helt utrolig god:) Så god kokossmak i kombinasjon med lett kokos:) Herlig meg:),, (ei kvinne, 35 år, om brownie)

,,Kakene var riktig gode i smaken og jeg har testet grønnkålchips som var veldig god og knekkebrød - herlig smakskombinasjon,, (ei kvinne, 35 år, om kakene, grønnkålchips og knekkebrød)

,,Grønnkålchipsen var supergod. Spennende med mer smak enn salt som jeg selv har brukt, og så var de så deilig sprø:). Av det søte likte jeg best fruktrullene og de to brownies. De var supergode:),, (ei kvinne, 40 år, om grønnkålchips, cashew-fruktruller og knekkebrød)