Jeg er opptatt av at du skal vite hvor dine matvarene kommer fra... 

Derfor forsøker jeg å etablere en god samarbeid med bedriftene som har en klart forhold til deres produksjon og fremmer bærekrafig og etisk produksjon, nærhet til naturen og mennesker m.m.

I nåværende tidspunkt har jeg samarbeid med disse:

- Nøtteblanderen i Oslo - https://notteblanderen.business.site/

Dette er en nydelig liten butikk på Grønland og Frogner i Oslo som selger utrolig gode og ferske nøtter, frukt, oliver, bønner og mer. De har personlig kontakt med alle gårdene de handler fra og absolutt den beste kvalitet og smak på nøttene jeg har opplevd så langt. Anbefales!:)

- Århus andelsgård i Skien - http://www.aarhusandelsgaard.no/

Fantastisk flott sted med en rik utvalg av økologiske grønnsaker, bær og urter som kommer forhåpentligvis levere til en del av min produksjon:) (vi må se hva været bringer:) og som jeg kommer til å holde noen kurs hos.  

- Porsgrunn andelsgård - https://osebakken.wordpress.com/

Nydelig andelsgård som forsøker å bygge opp gården basert på Permakultur prinsipper. Også de skal forhåpentligvis levere noen nydelige økologiske råvarene til min produksjon:) og også her skal jeg holde kurs etterhvert. 

- Helgen bær og planter AS  - https://www.facebook.com/helgenbp/

Hos disse fantastiske folk kjøper jeg usprøyta jordbær og bringebær i tillegg til nydelige planter som mynte eller lavender. Nydelig miljø, veldig fint for småbarnsfamilier og nydelige bær:) I år så kan dere smake dem i bl.a. iskrem og nøtte-frukt ruller:) De har selvplukk på gård, løp og plukk:)

- Nyhuus gård - https://www.nyhuusgard.no/ 

Fantastiske folk og nydelig frukt. Her kobles sammen sans for naturen, råvarene i verdensklasse, kunst og design:) Dette var også min første arbeidsplass i Norge:)

Og jeg elsker å samarbeide med spennende folk og bedrifter... Derfor støtter jeg med min produksjon disse:)

- Iyengar yoga Telemark - http://iyengaryogatelemark.no/

Nydelige yogalærere som tilbyr klasser i Bø og Skien både til nybegynnere og godt øvde. I tillegg til ukesklasser er det mange spennende helge-workshops og sommerkurs. På sommerkurset kan du kjøpe mat laget av Naturligvis:)

- Zoe Eskes - http://www.zoeeskes.com/

Multimedia Artist/Photographer med base i Bø i Telemark, i tillegg til hennes egen arbeid og utstillinger åpnes studio til gjesteutstillinger og andre spennende arrangementer som jeg fikk lov å servere maten på:). Anbefalles på det varmeste:)