bananplante

blomst

kakaoplante

søppel

nydelig natur

Hjertelig velkommen! Takk for at du ønsker å støtte Bali!

Jeg har tilbringet stor del av April i år på denne fantastiske øya. Bali er et paradis på jord, spesielt dersom man er interessert i yoga, raw food og sunn livsstil. Øya er frodig, menneskene de varmeste jeg har møt i hele mitt liv og mulighetene for å praktisere sunn livsstil uendelige. 

Men... Bali er sterk preget av turisme, 40% befolkningen lever i fattigdom og like mye som det er overflod av godhet i turistiske områder, er dett overflod av søppel og hardarbeidende mennesker (spesielt kvinner) utenfor disse.

Jeg ble virkelig sjokert over en del ting der nede og ønsker med arbeidet mitt å gi noe tilbake til denne lille paradiset som bl.a. produserer cashewnøtter, kakao, kaffe, bananer, avokado, mango, dragonfrukt og mye annet jeg bruker til vanlig i min produksjon. 

Vi skal tilbake med sønnen min i Januar og jeg ønsker å finne en organisasjon jeg kan samarbeide med og gi 5% av alle mine inntektene til den samtidig som vi skal jobbe 3 måneder via Workaway og bidra til lokal befolknong på våren 2020. 

Jeg setter stor pris på din støtte! Når samarbeidet med organisasjonen er etablert, skal jeg informere her om dette:) 

P. S. Om du ønsker å bli kjent med dette lille paradiset, kan du bli med på 2 nydwlige retrwats i April/Mai 2020. For mer informasjon se under fanen Retreat.  

 

slik brennes kaffe - på hånd!

Bali frukt - love!

Kakaoplante

Skjønnhet

Rismarkene