Hjertelig velkommen❤️ Veldig hyggelig at du ønsker å bli bedre kjent med meg.

Jeg heter Veronika og er født og oppvokst i Tsjekkia i en by-familie med en stor kulinarisk interesse.

Eksperimenter på kjøkkenet, ulike mat- og ølfestivaler og restaurantbesøk var en naturlig del av oppveksten min. Jeg husker faktisk at en av mine første julegaver jeg selv ønsket var en mini-blender😊 (i barnestørrelse). 

Jeg tilbrakt en stor del av barndommen min på gård hos besteforeldre på landet og ble dermed tidlig forelsket i grønnsaksdyrking, omsorg for kaniner, katter og høner, turer i nærmiljø og  mye mer.

Jeg var i store deler av livet mitt plaget av ulike autoimunne sykdommer og psykiske vansker og søkte derfor veien videre allerede tidlig i ungdomsårene. Takket være ubearbeidet naturlige maten, yoga, mindfullness, naturen, friluftsliv og trening bl.a. er jeg i dag en frisk, glad og levende menneske som lever ut sitt høyeste potensialet. 

I dag er jeg svært takknemlig for denne reisen og ønsker at flest mulig kan ha nyte av kunnskapen jeg har fått på vei. Derfor startet jeg Naturligvis som står for HELSE og VELVÆRE via yoga, pust, nærvær, kontakt med naturen, kropp og sinn og mennesker rundt oss. 

Velkommen skal du være❤️❤️❤️.

på en kaffegård på Bali

,,holy spring water,, tempel på Bali

lager naturlig såpe på ,,Green school Bali,,

stolt over første makadamiaost:)

Første padletur for sønnen min - han var nesten 3 mnd gammel da:)

Når det gjelder min formelle utdanning:

For dere som er interessert i dette, så har jeg en Selv-komponert bachelorgrad med fordypning i Friluftsliv, kultur og naturveiledning fra USN, 1 år på Vernepleie på OsloMet (er i permisjon nå for å kunne fokusere på Naturligvis), og ble nettopp ferdig utdannet innenfor Yogaterapi og Mindfullness med Maja Thune og Jonathan Weber (2årig utdannelse à 200 timer) og har tatt en rekke fordypningskurs innen ulike yogaretninger, kunst og uttrykksterapi og traumebehandling. 

Jeg har min arbeidserfaring som lærer, miljøarbeider, friluftsveileder, dansepedagog, assistent, fundraiser, markedsfører samt mellomleder for å nevne noe:)

Jeg kan sende CVen på forespørsel til de som vil vite mer:)